Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

BICIREGISTRE.CAT

 Què és?


El Biciregistre és un sistema informatiu de registre  de bicicletes, propietat de la "Red de Ciudades por  la Bicicleta" que compta amb la participació de la  Direcció General de Trànsit i els Ajuntaments.  Biciregistre és una marca registrada.

El Biciregistre permet registrar una bicicleta, en una base de dades, amb les característiques més significatives de la bicicleta, fins i tot la seva fotografia, amb l'objectiu de minimitzar el risc de robatori i fer possible la recuperació de la bicicleta, d'acord amb els ajuntaments adherits al sistema. Així mateix permet establir acords amb els comerços i entitats d'usuaris de la bicicleta per poder registrar, tant bicicletes noves, com les usades, atorgant a aquestes un nombre d'ordre, per facilitar la seva recuperació, en cas de pèrdua o robatori i la transmissibilitat de seva titularitat amb els usuaris que les hagin adquirit.


El Registre de bicicletes

El Registre serveix per facilitar les dades de la titularitat dels propietaris de les bicicletes als ajuntaments o gestors de dipòsits que convinguin a aquest efecte per tal d'identificar el titular de la bicicleta, per la qual cosa dificulta el comerç il·legal i possibilita la recuperació de una bicicleta robada o extraviada, tot això a través de les eines que es posen a disposició en el web biciregistre.cat.

El Registre de bicicletes permet el marcatge de cada bicicleta a partir d'un número de sèrie que atorga el sistema. Aquest sistema es basa en uns adhesius de material indestructible, que en cas d'agressió deixa el número gravat al bastidor, visible sota llum ultraviolada.

El sistema permetrà que l'usuari pugui marcar la bicicleta amb altres productes de marcatge presents en el mercat.

http://biciregistro.es/cat/


Tienes que ser miembro de este grupo antes de poder participar en esta discusión