Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

Emotion Cava BTT. Rutes del Vi, del Cava i de la Xocolata ! Direcció Jordi Padreny

Invitados confirmados

Opciones de la actividad

Emotion Cava BTT. Rutes del Vi, del Cava i de la Xocolata ! Direcció Jordi Padreny
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Dic 03 2017 at 09:00 - Dic 23 2017 at 16:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  DIUMENGE 03/12/2017. Bici, Cava i Xocolata? La combinació perfecte !
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  33 (35 total)

 

COM M'APUNTO? Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment ens ho comuniquis al telèfon/whatsapp 695 660 373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com


Si sou fans del cicloturisme i enoturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la Capital del Cava i del Vi. Un recorregut que ens permetrà gaudir de vinyes i paisatge típicament penedesenc. Parada express a Simón Coll Xocolaters (degustació) i a una cava avantguardista i sostenible, on podrem gaudir d’una visita que ens aproximarà a la viticultura ecològica i coneixerem com elaboren els seus caves Brut Nature marcats per l’excel·lència de les llargues criances . Una ruta en btt #slowbiking per Vadebici#penedesexperience

Els membres de Vadebici gaudirant només aquell dia d’un 20% de descompte en la compra de caves i vins.

Més endavant facilitarem informació més detallada, lloc i hora d'inici, distància, dificultat, desnivell acumulat... etc.


NORMATIVES DEL GRUP: Per assistir a qualsevol de les nostres activitats has de rebre un e-mail de confirmació d'assistència. Si et presentes sense la nostra autorització no podràs acompanyar-nos a la pedalada. Recordeu, que sempre obrim una llista de reserva per possibles baixes i anem avisant a les persones interessades per ordre de llista.


La NO Assistència i no haver avisat a l'organitzador del grup tindrà una penalització de 3 mesos, durant els quals no podràs venir a pedalar amb tots nosaltres.


Volem que tothom pugui venir i gaudir de totes les nostres activitats!


RECOMANACIONS SORTIDES AMB BICICLETA:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.

#bici #cicloturisme #viuvadebici Enoturisme Penedès Enoturisme Caves Vilarnau Catalunya Experience