Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Bici Café

bici cafe

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

 

Emotion Cava BTT. Rutes del Vi, del Cava i de la Xocolata ! Direcció Jordi Padreny

Tu Respuesta

¿Participar en la actividad?

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
Sant Sadurní d'Anoia, 08770, Barcelona, Spain

Opciones de la actividad

Emotion Cava BTT. Rutes del Vi, del Cava i de la Xocolata ! Direcció Jordi Padreny
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Dic 03 2017 at 09:00 - Dic 23 2017 at 16:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  DIUMENGE 03/12/2017. Bici, Cava i Xocolata? La combinació perfecte !
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  33 (35 total)

 

COM M'APUNTO? Et demanem que si estàs interessat/da en assistir a aquest esdeveniment ens ho comuniquis al telèfon/whatsapp 695 660 373 o bé per correu electrònic: vadebicigrup@gmail.com


Si sou fans del cicloturisme i enoturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la Capital del Cava i del Vi. Un recorregut que ens permetrà gaudir de vinyes i paisatge típicament penedesenc. Parada express a Simón Coll Xocolaters (degustació) i a una cava avantguardista i sostenible, on podrem gaudir d’una visita que ens aproximarà a la viticultura ecològica i coneixerem com elaboren els seus caves Brut Nature marcats per l’excel·lència de les llargues criances . Una ruta en btt #slowbiking per Vadebici#penedesexperience

Els membres de Vadebici gaudirant només aquell dia d’un 20% de descompte en la compra de caves i vins.

Més endavant facilitarem informació més detallada, lloc i hora d'inici, distància, dificultat, desnivell acumulat... etc.


NORMATIVES DEL GRUP: Per assistir a qualsevol de les nostres activitats has de rebre un e-mail de confirmació d'assistència. Si et presentes sense la nostra autorització no podràs acompanyar-nos a la pedalada. Recordeu, que sempre obrim una llista de reserva per possibles baixes i anem avisant a les persones interessades per ordre de llista.


La NO Assistència i no haver avisat a l'organitzador del grup tindrà una penalització de 3 mesos, durant els quals no podràs venir a pedalar amb tots nosaltres.


Volem que tothom pugui venir i gaudir de totes les nostres activitats!


RECOMANACIONS SORTIDES AMB BICICLETA:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.

#bici #cicloturisme #viuvadebici Enoturisme Penedès Enoturisme Caves Vilarnau Catalunya Experience