Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

Ruta Terra de Bruixes. De Centelles bruixes totes elles !

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
08500 Vic, Barcelona, Spain

Opciones de la actividad

Ruta Terra de Bruixes. De Centelles bruixes totes elles !
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Sep 17 2017 at 09:00 - Sep 17 2017 at 13:30
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir la màgia i els misteris de l’entorn del poble de Centelles.
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  6 (10 total)

 

¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o whatsapp al 695 660 373.

Des de fa molts anys, les dones nascudes a Centelles han tingut fama de bruixes. Aquesta reputació, recollida per històries i rodolins (de Centelles, bruixes totes elles, Centelles, terra de bruixes), s'ha trasmès de generacions en generacions. Se sap que al segle XVII una dona de Seva va ser penjada al Pla de les Forques i una altra dona, anomenada Payrona, va morir a les presons dels comtes de Centelles mentre complia condemna.

Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal tota la màgia i els misteris de l’entorn del poble de Centelles. Gaudirem d'una panoràmica impressionant de l'església de Sant Andreu del Castell de Tona. Passarem per poblacions com Centelles, Tona, Santa Eugènia de Berga, Calldetenes i molts més... Estàs preparat? No t'ho pots perdre !

PUNT DE TROBADA: Confirmació d'assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren Vic.

NIVELL DE DIFICULTAT: Mig.

DESNIVELL ACUMULAT: 500 m.

DISTÀNCIA: 35 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

DESPLAÇAMENT: En tren.

RUTA: No circular.


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.

#bici #cicloturisme #viuvadebici Centellas Catalunya Experience