Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

¡Yo Voy! Ronda Verda Bcn. Col·labora Berlin Bikes

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
Barcelona, Spain

Opciones de la actividad

¡Yo Voy! Ronda Verda Bcn. Col·labora Berlin Bikes
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Mar 25 2017 at 09:00 - Mar 25 2017 at 18:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  70 kms, 1 día y más de 800 metros de desnivel. ¡Un reto a la altura de las grandes gestas ciclistas! ¿Te apuntas?
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  25 (30 total)

 

¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.La Ronda Verda és un circuit senyalitzat de camins i carrils bicicleta que travessa els grans sistemes naturals de la comarca del Barcelonès. Es tracta d’un itinerari d’ús principalment lúdic i turístic, que compta amb una longitud aproximada de 72 quilòmetres, i transcorre pels municipis de Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet; així com Esplugues de Llobregat i Montcada i Reixac.

Al llarg del seu recorregut s’hi configuren sis trams clarament diferenciats: Llobregat, Montjuïc, Parc de Collserola, Parc Fluvial del Besòs, Parc de la Serralada de Marina i Front Marítim. Travessa espais amb característiques i particularitats diverses, tot combinant trams en zones urbanes com trams en àrees naturals. L’itinerari forma un corredor verd que connecta i relliga parcs urbans, equipaments i zones naturals.

Permet gaudir i visitar un ampli ventall de llocs i elements d’interès natural, cultural, social, econòmic i turístic de l'entorn de Barcelona i dels municipis més propers, entre els que cal destacar el Parc de Collserola, la muntanya de Montjuïc, el front litoral del Barcelonès, el Riu Besòs, el complex de la Fira de Barcelona en el recinte de Gran Via, el Fòrum o el Parc de la Serralada de Marina.

La Ronda Verda també està connectada amb la xarxa de camins i itineraris de més gran recorregut (GR...)PUNT DE TROBADA: Confirmem assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren de Badalona - Linia R1.

NIVELL DE DIFICULTAT: Mig/Alt.

DESNIVELL ACUMULAT: 800 m.

DISTÀNCIA: 72 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

ACTIVITAT: GRATUÏTA.Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.