Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

Vadebici a la découverte de la Cerdagne. Comparteix ! (35 places)

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
Cerdanya, Spain

Opciones de la actividad

Vadebici a la découverte de la Cerdagne. Comparteix ! (35 places)
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Sep 18 2016 at 07:00 - Sep 18 2016 at 18:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la Cerdanya Francesa i Catalana !
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  32 (35 total)

 

¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.

A Vadebici hem enllaçat el millor de les rutes publicades per la Xarxa de Senders d'Alp, on el ciclista podrà gaudir de tot l'espectacle de llum i de colors, d'olors, de música i de sensacions que representa pedalar pel seu entorn. 

Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la Cerdanya Francesa i Catalana. Passarem per Llívia, Ur, Puigcerdà, Age, Palau de Cerdanya, Queixans, Urtx, Escardacs, Sanavastre i molts més... enllaçarem amb el Camí Català de Sant Jaume també conegut com el " Camino de Santiago ". Una ruta en btt #slowbiking per Vadebici.


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Confirmació d'assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren i autobusos Sant Andreu Arenal (BCN), cantonada metro L1 Fabra i Puig.

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix/Mig.

DESNIVELL ACUMULAT: 280 m.

DISTÀNCIA: 42 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

DESPLAÇAMENT: Autocar + remolc bicis

PREU TRANSPORT: 35 euros (activitat gratuïta).


Has de fer un ingrés bancari per reservar la teva plaça a l'autocar més molc per la teva bici amb un total de 35 euros per persona al número de compte "LA CAIXA ES95 2100 0613 9202 0017 9954", posar el teu nom i cognom, "LA CERDANYA" . Afanya't i no et quedis fora de joc ;)


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.