Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

VADEBICI NIGHT ! Comparteix / (sense places)

Mapa de Localización

Loading map...
Barcelona, Spain

Opciones de la actividad

 VADEBICI NIGHT ! Comparteix / (sense places)
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Jul 02 2016 at 19:00 - Jul 18 2016 at 23:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la ciutat de Barcelona amb la Vadebici Night !
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  0 (12 total)
¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.


Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal la ciutat de Barcelona amb la Vadebici Night !

Pedalarem per davant d'edificis il•luminats, places i carrers bonics, platges daurades, botigues, mercats, gent i cultura… tot plegat fa d'ella una ciutat vibrant, rica en diversitat i experiències. 

Un atracció d'especial interès, és l'espectacle de música i llum de la font Màgica de la plaça Espanya, amb els seus centelleigs de milers de colors. Tota la ruta es circula per carrils bici i carrers per als vianants, eviten el trànsit el màxim possible, i sempre seguint el terreny més pla. 


PUNT DE TROBADA: Confirmarem assistència via mail.

HORA D'INICI: 19h. fins 23h.

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix.

DISTÀNCIA: 20 kms.

DURADA DE LA RUTA: 4 hores, aproximadament.

ACTIVITAT GRATUÏTA


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.