Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

CAMINS SECRETS POBLETS DE L'EMPORDÀ

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
Barcelona, Spain

Opciones de la actividad

CAMINS SECRETS POBLETS DE L'EMPORDÀ
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Mar 13 2016 at 07:00 - Mar 13 2016 at 18:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal poblets medievals amb més encant de l'Empordà.
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  29 (35 total)¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.

Si sou fans del cicloturisme, us proposem aquesta ruta per descobrir a suau cop de pedal poblets medievals amb més encant de l'Empordà. Passarem per Monells, Peratallada, Pals, les Illes Medes, la Gola de Ter i molts més !!.

Aquest recorregut descobrirem alguns dels seus Camins Secrets, també Pirinexus (Ruta Cicloturística Catalana), i aprofitarem bona part d'una xarxa de carrils bici, allunyats de les grans vies de circulació i perfectament senyalitzats. 

Una cosa bona és que el terreny és pla, de manera que és fàcil i agradable de fer amb bicicleta. Aquí, l’slow-travel es practica de debò: sense presses, gaudint dels paisatges i del recorregut de poble en poble. T'animes?


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Estació de tren i autobusos Sant Andreu Arenal (BCN), cantonada metro L1 Fabra i Puig.

PUNT FINAL: Estació de tren i autobusos Sant Andreu Arenal (BCN), cantonada metro L1 Fabra i Puig.

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix.

DISTÀNCIA: 44 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

DESPLAÇAMENT: Autocar + remolc bicis.

PREU TRASNPORT: 30 euros (activitat gratuïta).


Has de fer un ingrés bancari per reservar la teva plaça a l'autocar més molc per la teva bici amb un total de 30 euros per persona al número de compte "LA CAIXA ES95 2100 0613 9202 0017 9954", posar el teu nom i cognom, "13/03 SECRETS EMPORDÀ" Afanya't i no et quedis fora de joc ;)


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Material necessari: bicicleta, casc, guants,llums, menjar i aigua.

**Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

***Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

****IMPORTANT! La participació és responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compta amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.