Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

Cursa BTT memorial Jordi Farré

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...

Opciones de la actividad

Cursa BTT memorial Jordi Farré
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Oct 10 2015 at 10:00 - Oct 10 2015 at 23:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  1ª Edició de la pedalada memorial a Jordi Farré Mes informació a :http://cursabttmjf.ddns.net/
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  Plazas ilimitadas

!ª Edició de la Pedalada Memorial Jordi FarréActivitat organitzada per un grup de companys i amics d'en Jordi Farré. En Jordi era molt aficionat als esports d'aventura i especialment a la BTT. En la seva memòria volem organitzar la primera edició d'una cursa de BTT, que es celebrarà a Sant Quirze del Vallès el 10 d'Octubre del 2015. El nostre desig és poder organitzar-la cada any, i esperem que durant moltes edicions.

Mes informació a: http://cursabttmjf.ddns.net/

Reglament

1.- És una pedalada no competitiva de BTT que tindrà lloc a SANT QUIRZE DEL VALLÈS el dissabte 10 d'Octubre al Centre Civic Can Feliú, carrer Eduard Toldrà, s/n, 08192 Sant Quirze del Vallès (41°32'1.51"N - 2°4'31.44"E).

2.- Els participants podran optar per dos circuits:

2.1 Circuit Llarg - recorregut tècnic reservat a majors de 18 anys amb un quilometratge aprox de 29 Km. (2,5 hores de temps estimat). Limitat a un màxim de 300 participants.

2.2 Circuit Curt - un circuit de 4 Km al que es faran dues voltes, total 8 Km. Podran participar homes o dones a partir dels 10 anys.

3.- Tots els participants hauran de disposar de la Llicencia Federativa expedida per qualsevol federació adherida a la UCI (Unió Ciclista Internacional).

En cas de no disposar d’aquesta llicència, es podrà sol·licitar, en el mateix moment de la inscripció on-line, la llicència de dia que emet la Federació Catalana de Ciclisme a un cost de 2 € per participant.

4.- Les inscripcions hauran de fer-se on-line a través de la web de la Federació Catalana de Ciclisme fins el dia 8 d’octubre de 2015. No es permetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Els participants que s’inscriguin abans del dia 20 de setembre se’ls hi farà entrega d’una samarreta.

5.- El preu d'inscripció és de 15 € (1 € serà a benefici de la Obra Social St. Joan de Deu).

6.- L’entrega de plaques i bossa amb obsequi es farà de 8:30 a 9:30 hores.

7.- L’inici de les pedalades serà:

7.1 – Circuit Llarg a les 10:00 hores.

7.2 – Circuit Curt a les 10:30 hores.

8.- És obligatori l'ús del casc i portar la placa amb el número de participant.

9.- Tots els participants hauran de seguir les indicacions dels membres de l’organització i/o personal de control. El no seguiment implica l’exclusió automàtica de la prova.

10.- Al finalitzar la pedalada els participants podran gaudir d’un servei de dutxes, fisioterapeutes i una botifarrada. A més s'ofereix un servei d'assistència mecànica.

Els acompanyants que ho desitgin podran gaudir de la botifarrada per un preu de 4€.

11.- TROFEUS pels 3 participants de cada pedalada en HOMES i DONES que hagin fet el circuit en menys temps.

L’acte d’entrega es farà 30 minuts després de l’arribada del primer participant del circuit llarg.

12.- Política de Protecció de Dades i Privacitat: Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa als participants que les dades personals subministrades per al fer la inscripció s'incorporaran a un fitxer informatitzat de caràcter personal creat i mantingut sota responsabilitat dels organitzadors de la cursa.

L'usuari podrà accedir a l'esmentat fitxer, en qualsevol moment, amb la finalitat de sol·licitar i obtenir accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un e-mail a l'adreça electrònica cursabttmjf@gmail.com.

Els organitzadors es comprometen al compliment de la seva obligació de secret de dades de caràcter personal, del seu deure de guardarles y adoptarà totes les mesures que calguin per tal d'evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Els organitzadors us podran enviar missatges de correu relacionats amb la cursa, mai amb fins comercials.

13.- La participació comporta l’acceptació perquè les imatges captades durant la participació, es puguin fer servir per a la posterior difusió, tant als mitjans de comunicació com en altres mitjans (webs corporatives, butlletins i revistes) de la Federació Catalana de Ciclisme i/o de l’organitzador de la prova.

14.- La prova es desenvolupa en un entorn natural i es per això que els participants hauran de tindre cura de respectar el seu entorn.

15.- L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament, comunicant-ho degudament, per assegurar el correcte desenvolupament de la prova.

16.- El no compliment de qualsevol dels punts del reglament implica l’exclusió automàtica de la prova.

17.- La inscripció en la present prova implica l’acceptació de tots els punts del present reglament.

Mes informació a:
http://cursabttmjf.ddns.net/