Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

"PEDALANT ENTRE LA COSTA BRAVA I EL MARESME" per Vadebici

Opciones de la actividad

 "PEDALANT ENTRE LA COSTA BRAVA I EL MARESME" per Vadebici
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Abr 19 2015 at 09:00 - Abr 19 2015 at 17:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Diumenge 19 d'abril, des de la població de Tordera iniciarem un viatge màgic... de ben segur et farà gaudir de tots els sentits...
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  9 (20 total)¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.


Diumenge 19 d'abril, des de la població de Tordera iniciarem un viatge màgic... de ben segur et farà gaudir de tots els sentits... Estàs preparat?

Descobreix la Costa Brava i la Costa del Maresme... Una ruta que et portarà per paratges únics i singulars en un entorn privilegiat: natura, camins de llegenda, pobles amb encant i cales “amagades”... 

Itinerari: Tordera - Blanes - Malgrat de Mar - Santa Susanna - Pineda de Mar - Calella - Sant Pol del Mar - Canet de Mar - Arenys de Mar - Caldes D'Estrac - Sant Andreu de Llaveneres - Mataró.


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Confirmem assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren Mataró - Línia R1.

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix.

DESNIVELL: Tot pla.

DISTÀNCIA: 48 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

Activitat: GRATUÏTA*.


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

**Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

*IMPORTANT! La participació es responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.