Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

BARCELONA DES DE L'AIRE... DESCOBREIX LA RONDA VERDA !

Opciones de la actividad

 BARCELONA DES DE L'AIRE... DESCOBREIX LA RONDA VERDA !
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Ene 18 2015 at 09:00 - Ene 18 2015 at 18:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Prepareu-vos per l'aventura més gran de les vostres vides !
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  10 (20 total)


¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.

Diumenge 18 de gener del 2015, des de la població de Badalona descobriràs La Ronda Verda !! Estàs preparat? 

És un circuit senyalitzat de camins i carrils bicicleta que travessa els grans sistemes naturals de la comarca del Barcelonès. Es tracta d’un itinerari d’ús principalment lúdic i turístic, que compta amb una longitud aproximada de 72 quilòmetres, i transcorre pels municipis de Badalona, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet; així com Esplugues de Llobregat i Montcada i Reixac.

Al llarg del seu recorregut s’hi configuren sis trams clarament diferenciats: Llobregat, Montjuïc, Parc de Collserola, Parc Fluvial del Besòs, Parc de la Serralada de Marina i Front Marítim. Travessa espais amb característiques i particularitats diverses, tot combinant trams en zones urbanes com trams en àrees naturals. L’itinerari forma un corredor verd que connecta i relliga parcs urbans, equipaments i zones naturals.

Permet gaudir i visitar un ampli ventall de llocs i elements d’interès natural, cultural, social, econòmic i turístic de l'entorn de Barcelona i dels municipis més propers, entre els que cal destacar el Parc de Collserola, la muntanya de Montjuïc, el front litoral del Barcelonès, el Riu Besòs, el complex de la Fira de Barcelona en el recinte de Gran Via, el Fòrum o el Parc de la Serralada de Marina.

La Ronda Verda també està connectada amb la xarxa de camins i itineraris de més gran recorregut (GR...)


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Confirmem assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren Badalona - Línia R1 Renfe.

NIVELL DE DIFICULTAT: Mig.

DISTÀNCIA: 65 kms (la pots fer més curta!).

SOBRE LA BTT: 100%.

Activitat: GRATUÏTA*.


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

**Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

*IMPORTANT! La participació es responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.