Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

"LES RUTES DEL VI I DEL CAVA" Ruta enoturística en bicicleta / visita a un celler (degustació de caves) + fàbrica de xocolata (degustació gratuita)

Opciones de la actividad

"LES RUTES DEL VI I DEL CAVA" Ruta enoturística en bicicleta / visita a un celler (degustació de caves) + fàbrica de xocolata (degustació gratuita)
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Dic 14 2014 at 09:00 - Dic 14 2014 at 15:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  Nova ruta enoturística en bicicleta entre Vilafranca del Penedès, Capital del Vi, i Subirats, Capital de la Vinya. No t'ho pensis més... !!
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  12 (20 total)
¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.


Diumenge 14 de desembre tindràs l’oportunitat de realitzar una nova ruta enoturística en bicicleta entre Vilafranca del Penedès, Capital del Vi, i Subirats, Capital de la Vinya. 

Un ruta no circular a un celler de Lavern (Subirats). Aquesta proposta reflexa una nova manera de fer enoturisme respectant la natura, fent esport de manera suau i encetant la visita a les bodegues des de les vinyes. D’aquesta manera arribarem tranquils, sense presses, al nostre ritme, integrats a la natura i amb pau interior. 

La ruta està pensada per grups i que vulguin passar un dia al Penedès d’una manera 100% sostenible: podeu arribar en transport públic.

Una ruta amb bicicleta des de Vilafranca del Penedès fins a Sant Sadurní d'Anoia entre vinyes, arribat a Cava Guilera on farem la visita i tast, dinarem de pícnic o en un restaurant i tornarem pedalant des de Subirats cap a Sant Sadurní per un nou camí on visitarem la fàbrica de xocolata Simón Coll on farem una parada express.


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Confirmem assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren Sant Sadurní d'Anoia - Línia R4 Renfe.

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix/Mig.

DISTÀNCIA: 25 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

Activitat: GRATUÏTA*.


VISITA AL CELLER: 10 EUROS (Experiència Cavasfera) Passeig per les vinyes que envolten la masia, visita petit celler familiar i tast de 3 caves amb l'enòleg i propietari de la Cava. 

VISITA SIMÓN COLL XOCOLATERS: GRATUITA!!. Farem una parada express a la botiga de xocolata acompanyada d’una degustació ràpida mentres agafem energia per continuar la jornada. Entrarem a la botiga de xocolata i ens deixarem mimar. T'ho mereixes!


Has de fer un ingrés bancari per reservar plaça a les caves amb un total de 10 euros per persona al número de compte "LA CAIXA 2100 5513 40 02 00024147", posar el teu nom i cognom, "EXPERIÈNCIA CAVASFERA VADEBICI" Afanya't i no et quedis fora de joc ;)


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

**Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

*IMPORTANT! La participació es responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.