Entidades Colaboradoras

Vadebici

Bici Tapa

bicitapawiki

Singles Bike - Para chic@s sin pareja

Social Bici Night

Social Bici Night

1.5 m Distance !!

"RUTA MÀGICA AIGUAMOLLS ALT EMPORDÀ" DESCOBREIX PIRINEXUS!

Invitados confirmados

Mapa de Localización

Loading map...
17600 Figueres, Province of Girona, Spain

Opciones de la actividad

 "RUTA MÀGICA AIGUAMOLLS ALT EMPORDÀ" DESCOBREIX PIRINEXUS!
 • Comunidad:
 • Día y Hora
  Oct 26 2014 at 07:00 - Oct 26 2014 at 20:00
 • Localización
 • Resumen Actividad
  ¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.
 • Administrador de la actividad
 • Plazas disponibles
  28 (35 total)¿COM M'APUNTO?: El registre és ràpid i senzill, pots fer-ho enviant un e-mail a vadebicigrup@gmail.com o trucant al 695 660 373.


Diumenge 26 d'octubre, des de la població de Figueres descobrirem el seu casc antic i esmorzarem al costat del Museu Dalí. Continuarem el nostre recorregut enllaçant per camins naturals com són el Riu Muga i el Riu Manol, que ens portaran fins arribar a Roses per camins i pistes de terra o pavimentats sense haver de passar per carreteres ni vials transitats. Un tram del trajecte discorre pel Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. L'anomenat eix cicloturístic Figueres-Roses és a la vegada una ruta d'aproximació a molts altres punts d'interès d'aquesta part de l'Alt Empordà com poden ser Vilabertran, Vila-sacra, Empuriabrava, Castelló d'Empúries, Pau i Palau-saverdera. T'animes?


PUNT DE TROBADA I HORA D'INICI: Confirmem assistència via mail.

PUNT FINAL: Estació de tren i autobusos Sant Andreu Arenal (Barcelona).

NIVELL DE DIFICULTAT: Baix.

DESNIVELL: Inapreciable (tot pla).

DISTÀNCIA: 44 kms.

SOBRE LA BTT: 100%.

Preu transport: 29 euros (autocar + transport de bicicletes amb remolc).

Activitat: GRATUÏTA*.


Has de fer un ingrés bancari per reservar plaça a l'autocar + remolc per a la teva bicicleta amb un total de 29 euros al número de compte "LA CAIXA 2100 5513 40 02 00024147", posar el teu nom i cognom, "RUTA MÀGICA PEL PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS DE L'ALT EMPORDÀ 19/10/2014" Afanya't i no et quedis fora de joc ;)

Quan facis la transferència envia'ns un mail a vadebicigrup@gmail.com


Recomanacions sortides amb bicicleta:

*Aquesta excursió NO és cap prova competitiva. La intenció és la de donar a conèixer i gaudir de aquests bonics paratges.

**Totes les nostres les nostres activitats són gratuïtes, sempre i quan no necessitem contractar els serveis d'alguna empresa.

*IMPORTANT! La participació es responsabilitat de cada participant i que la seva participació implica que accepta les condicions , que es troba federat i per tant compte amb una assegurança pròpia que cobreixi possibles accidents.